Leiden-Noord

De eerste energiescans in Groenoord zijn uitgevoerd!

Energiescan

Voor de energiescan komt een adviseur bij je op bezoek die met jouw in gesprek gaat de huidige bouwkundige en installatie technische staat van je woning. Er wordt naar het energieverbruik en eventuele bouwkundige knelpunten gekeken. Op basis hier worden maatregelen geadviseerd om je woning te verduurzamen.

Rapport

In het rapport wordt de uitkomst van het gesprek vastgelegd. In een handige tabel worden de besproken maatregelen opgenomen, samen met de prioriteit, de kosten en de terugverdientijd.

Informatiebladen

Het rapport wordt aangevuld met informatiebladen die de voorgestelde maatregelen verder toelichten. Je vindt er kengetallen, aandachtspunten en verschillende opties voor de uitvoering van de maatregel.

Wil je weten hoe zo’n energiescan eruit ziet en wat hij voor jouw kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je een voorbeeld laten zien. Direct een energiescan aanvragen kan ook hier op de website.

De scan wordt helemaal gratis aangeboden.

Wij als wijkambassadeur en het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Leiden worden op de hoogte gesteld dat je geïnteresseerd bent in duurzame maatregelen.

Je bent niet verplicht om de voorgestelde maatregelen uit te (laten) voeren.

Het enige wat je nodig hebt is je energierekening en als je hebt, een tekening van je woning!