Terug

Zonnepanelen actie

Wilt u een lagere energierekening? En ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze stad? Profiteer dan nu van ons Goed initiatief om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen. Wij, als wijkambassadeurs, organiseren belangeloos een collectieve inkoopactie.

Hoe werkt het?

Iedereen met een eigen dak kan meedoen. Door de gezamenlijke inkoop zorgen wij voor een goede prijs. Hoe meer inwoners meedoen, hoe goedkoper de aanschaf!

Welke installateur?

Wij als Leidse wijkambassadeurs energie, hebben bij een groot aantal installateurs uit de Leidse regio een prijs- en kwaliteitsopgave aangevraagd. De installateurs werden niet alleen beoordeeld op een goede balans tussen kwaliteit en prijs, maar ook op flexibiliteit, betrouwbaarheid en de garanties van het systeem. Het gaat om de installatie van zonnepanelen die minimaal 25 jaar een goed rendement blijven leveren. Voor een gemiddeld huishouden betreft het een installatie met een vermogen van ca. 2000 kWh (meer of minder kan uiteraard ook) met terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar. Als u de aanschaf van zonnepanelen combineert met een groen dak, dan verbetert het rendement van de panelen met zo’n 6%. Meer informatie over de aanleg en subsidie van groene daken vindt u op www.groenedakenleiden.nl.

Vergunningscheck: heb ik een vergunning nodig om zonnepanelen op mijn dak te (laten) plaatsen?

Heeft u interesse in deze collectieve zonnepanelen inkoop? Of heeft u nog een vraag? Meld u dan hieronder aan. Houd de website in de gaten voor de data aan plaats van de bijeenkomsten.